Dette er en stor dag for meg!

Nå kjører jeg i gang nettbutikken for fullt! Dennis koser seg i barnehagen, mens mamman syr hjemme. Dette kommer til å bli så bra! I forbindelse med åpningsdato har jeg lansert noen helt nye plagg jeg gjerne vil vise dere. Jeg har også en konkurranse gående på instagrammen min hvor du kan vinne en vanntett oppbevaringspose som er perfekt i stellevesken eller barnehagen til vått/skittent tøy. Delta i konkurransen HER!

DE NYE VARENE

Denne supersøte løvegenseren kan kjøpes HER og passer perfekt sammen med lillegullet kosebuksa i sort som kan kjøpes HER. Dette settet kommer helt klart til å bli en favoritt i barnehagen for minstemann.

En av de mest etterspurte varene noensinne er endelig ute! Vakre ull luer i flere forskjellige farger. Lillegullet luene sitter godt på hodet og er super populære, jeg aner at denne varianten med ull fór kommer til å ryke ut av lageret enda fortere! Husk å sikre deg din favoritt HER. Dennis har på seg sin i blå på det første bildet forresten.


Som om ikke dette var gode nok nyheter i seg selv har jeg enda mer på lur! Jeg feirer nemlig åpningsdagen med å gi dere hele 20 % rabatt på absolutt ALT – inkludert salgsvarer og disse nyhetene over. Det eneste du må gjøre er å taste inn rabattkoden «LILLEGULLET» i kassen.

HAPPY SHOPPING!

Legg igjen en kommentar