Det gikk IKKE som planlagt!

annonselenker // nelly

bukse HER ⎮ belte HER ⎮ genser HER


Er det virkelig mulig? Når jeg først forteller dere om planene for dagen vår på forhånd, noe jeg i grunn sjeldent gjør, så går det selvsagt ikke som planlagt. Vi skulle egentlig dra på Politiets dag for å se på politibiler og -motorsykler, oppleve show med de flinke politihundene, treffe Elias-båten og mye mer, men da været ikke spilte på lag la vi heller andre planer.

Angrer litt da været ikke ble fullt så ille som det så ut til tidligere på formiddagen, men samtidig hadde vi en kjempe fin dag på besøk hos søsteren til Christopher i stedet. Dennis fikk lekt litt sammen med søskenbarna sine, og vi koste oss i godt selskap inne i varmen. Etterpå dro vi som planlagt til mormor før vi rakk hjem akkurat tidsnok til Dennis skulle legge seg.

I morgen står det konfirmasjon på planen (la oss i det minste håpe at det ikke blir avlyst, haha)! Jeg har forresten en spennende avsløring å komme med i morgen. En avsløring jeg vet mange av dere har ventet på!

Legg igjen en kommentar