Derfor snakker jeg ikke om Dennis!

En kommentar fra en leser:

Savner å lese litt mer om treningen og gjerne hvordan det går med Dennis innimellom.


For det første, tusen takk for at du gir meg tips til hvordan jeg kan forbedre innholdet på bloggen. Det er fort gjort å kjøre seg litt fast, og da er det super greit at dere roper ut «nok mat nå!» «mer trening» og lignende. Akkurat den treningsbiten blir det mer av nå som vi er hjemme fra ferien igjen. Christopher har fri fra jobb i morgen, så da tenkte jeg å lure meg bort et par timer! Skal prøve å ta med kamera og dele litt fra økten med dere etterpå.

Angående Dennis er det superhyggelig at du ønsker å høre hvordan det går med han. Selv har jeg også lyst til å rope ut hvor stolt jeg er hver gang han lærer seg nye ting, dele koselige glimt fra hverdagen og fortelle mer om det mest dyrebare jeg har.

Men så er det ikke alt som bør deles. Som jeg har fortalt tidligere (les blogginnlegget HER) har jeg bestemt meg for å skjerme Dennis mye mer enn jeg gjorde i starten, for hans egen del. Det er rett og slett det som er grunnen til at dere hører mindre om han nå i forhold til før.

Jeg kan likevel si så mye som at han har det kjempe fint, og begynner i barnehagen i neste uke! Store gutten min som jeg er så uendelig stolt over!

Legg igjen en kommentar