Derfor har jeg ikke blogget!

Herlighet, er klokken virkelig så mye alt? Tiden flyr faktisk helt fra meg her når jeg er så dypt inne i syverdenen, så det beklager jeg virkelig. Jeg fikk unnagjort et par bestillinger mens Dennis var i barnehagen i dag, men rakk ikke å bli ferdig med den siste som var målet for dagen. Derfor satte jeg meg rett ned for å jobbe videre med det samme jeg hadde lagt han, og nå ser jeg til min store forskrekkelse at klokken snart er 21 og jeg ikke engang har oppdatert bloggen!

Faktisk har jeg ikke engang spist i dag, ups! Bortsett i fra en fettkaffe til frokost, …og en iskaffe nå… ? er det innafor? To stykk på en dag. Mest sannsynlig ikke. I hvert fall ikke den oppskriften min ettersom det er en hel desiliter fløte i hver kopp. Men pyttsann!

Nå har jeg satt meg ut på terrassen for å nyte iskaffen og trekke inn den deilige og litt kjølige høstluften (jada, vet det enda er sensommer, men jeg forguder høsten og innbiller meg derfor at fargene skiftet farge fortere hvis jeg bare sier det er høst ofte nok). Også oppdatere dere såklart! Kjente jeg trengte litt frisk luft etter så mange timer inne på det bittelille rommet.

Så, fortell meg gjerne hva DU har gjort i dag!

Legg igjen en kommentar