Den voksende magen!

Tidligere i dag kom jeg tilfeldigvis over en kollasj med bilder av den voksende magen til ei gravid kvinne. Det minnet meg på at jeg faktisk aldri satte mine egne magebilder sammen til en kollasj! Derfor bladde jeg frem alle sammen, uke for uke, og plasserte dem etter hverandre i rekkefølge.

Jeg synes fortsatt det er helt sinnsykt at jeg fikk mage så tidlig, og ikke minst at den ble så stor på slutten. Herregud, da var den virkelig i veien! Noe av det skumleste er jo at de sier magen kommer tidligere og blir enda større med nummer to.. ?


Det er også rart å mimre tilbake til svangerskapet nå når det allerede er over to år siden vi begav oss ut på den spennende reisen. Lite visste jeg om at de 9 månedene skulle gå til kvalme, oppkast, sykehusinnleggelser, ekstra oppfølging, bekkenløsning, kontroller på føden og så sinnsykt mange plager. Herregud jeg er glad jeg er ferdig, og krysser alt jeg har for at mitt neste svangerskap en gang i tiden blir helt annerledes!

Det er likevel ingen tvil om at det å gå gravid er ekstremt vakkert og en unik opplevelse jeg aldri ville vært foruten! Veldig glad for at jeg endelig fikk muligheten til å bære frem mitt eget barn etter ett års prøving.

Fortell meg gjerne hvordan din gravidmage så ut og hvordan den utviklet seg i løpet av svangerskapet!

3 kommentarer om “Den voksende magen!”

  1. Fikk større mage med nr 1,enn nr 2 jeg:p Så at jeg ble større 2gang stemte ikke her:p
    Magen var der med en gang testen var tatt med nr 2,det var det eneste forskjellen:p

  2. Så artig collage? Må være både kjekt og surrealistisk å se nå i ettertid? menneskekroppen er fantastisk!

Legg igjen en kommentar