Deilige, myke velourdresser!

Etter at vi kom hjem fra Spania har symaskinen durt i timevis omtrent hver eneste kveld. Jeg har fått inn mange bestillinger som jeg koser meg med å sy til dere. Spesielt koselig er det med babyklær i de minste størrelsene. Herregud, jeg hadde virkelig glemt hvor små nyfødte er. Tenk at Dennis har vært så liten en gang.

Uansett, de to siste kveldene har jeg jobbet med dressene dere ser over her. Deilige, myke velourdresser. Et helt nytt plagg for å feire offisiell åpning av nettbutikken om bare ei uke! Du får dem i rosa, grå og blå – og jeg har døpt dem Lillegullet kosedress! Ene og alene fordi de er skikkelig komfortable og myke. Kan kjøpes HER!

Dennis har selvsagt fått seg en egen. I grå! Sitter og vurderer om jeg skal sy en blå til han også. De har smal passform, så om barnet ligger mellom to størrelser kan det være lurt å velge den største. Ellers er det ribb helt nede med anklene som kan brettes ned og dermed passe lenge i lengden. Har du et smalt og langt barn er denne dressen dermed perfekt, men som dere ser passer den skikkelig fint på min korte kar også.

  

Ellers vil jeg minne dere på å følge @lillegullet.no på instagram! Der får dere opp varsel hver gang jeg har laget et nytt produkt, dere får eksklusive rabattkoder og ikke minst giveaways! Jeg har en gående nå også faktisk. Vinneren trekkes den 20.august.

♥︎ Husk også å ta en titt innom nettbutikken min! Nå har jeg hele 107 skatter tilgjengelig. ♥︎

Legg igjen en kommentar