Dårlig samvittighet

annonselenker // nelly

O.N.S.D.A.G

Vi er kommet til midten av uken og jeg føler dagene bare raser avgårde for tiden, samtidig som jeg får gjort veldig mye. Det eneste jeg føler litt på er et snev av dårlig samvittighet for at jeg bruker så lite tid sammen med Dennis. Han ser meg en halvtimes tid om morgenen før vi kjører avgårde i barnehagen, og når han kommer hjem igjen på ettermiddagen er han heeelt ferdig. Vi koser en stund i sofaen eller leker rolig sammen på gulvet, spiser middag, bader, også legger han seg.

Men det er nok bare uvant nå i starten. Likevel merker jeg hvor mye mer helgene betyr nå. Skillet blir liksom så mye større, og det er ekstra viktig for meg å få til familieaktiviteter i helgene. Med fokus mye kvalitetstid og opplevelser sammen.

topp HER ⎮ bukse HER (skikkelig behagelig, og i mange ulike farger)


Når det er sagt har denne overgangen gått over all forventning, og jeg kunne ikke bedt om bedre barnehageansatte til å ta vare på min lille klump. Tenk at det mest dyrebare jeg eier faktisk tilbringer mer tid sammen med gjengen i barnehagen enn med oss. Det er så rart og uvant.

Jeg skal forresten prøve å ikke mase så mye om barnehage, ditt og datt fremover. Haha, skjønner det fort kan bli kjedelig for mange. Spesielt om dere ikke befinner dere i samme periode av livet.

2 kommentarer om “Dårlig samvittighet”

  1. Trine: Ja, synes egentlig de er normale, men kanskje litt stramme i midjen.. Jeg syntes min var helt perfekt, men har kjøpt den i L. Bruker til vanlig M (av og til L) i bukser. Den var løs og ledig på resten, men som sagt stram i midjen (ikke så stram at det gjorde noe). Haha, rotete svar! Konkludert blir det: står du mellom to størrelser, velg den største, om ikke så velger du den du vanligvis bruker ❤

    Og ja: den er dødsbehagelig! Elsker den allerede ?

Legg igjen en kommentar