BRUDEKJOLEPRØVING!

Herlighet så gøy. I går kveld var jeg i Torrevieja sammen med 3 andre jenter. Godt plassert inne i en brudekjolebutikk sto vi en stund og prøvde kjoler, det vil si bruden prøvde, vi beundret. SÅ mye fint! Kjenner allerede jeg gruer meg til det blir min tur en gang. Det valget å velge riktig brudekjole kommer til å bli forferdelig vanskelig.

Derfor skjønner jeg godt at Jofrid ville ha med seg oss til å hjelpe å velge. Hun og Arild gifter seg her nede neste sommer! Et vennepar av oss. Det er så koselig.

Etter å ha prøvd en del forskjellige kjoler fant vi alle en klar favoritt, og da bruden selv også likte den best var det ingenting annet å gjøre enn å si «YES to the DRESS!» Akkurat hvilken kjole det ble får dere ikke se før til Juni neste år, men jeg kan røpe såpass at den er helt fantastisk fin!

♥︎

6 kommentarer om “BRUDEKJOLEPRØVING!”

  1. Så koselig! Jeg husker at du for en stund siden viste oss en bryllupskjole du selv hadde sydd. Har du noen tanker angående om dette fremdeles er din fremtidige bryllupskjole, eller har du endret mening? Tenker du hele tiden utvikler deg som syer, og at du etterhvert muligens også lærer deg nye og mer avanserte teknikker ? Morsomt å høre hvilke tanker du har angående din egen fremtidige bryllupskjole. Ha en ellers fin ferie nede i varmen ?

Legg igjen en kommentar