ALLE INNKJØP FRA LA ZENIA

Siden dere likte innlegget med innkjøpene fra Primark så godt tenkte jeg at jeg kunne vise dere alle innkjøpene fra hele senteret i tillegg. Vi var tross alt innom en god del andre butikker også, selv om det helt klart var Primark vi fant mest på. Har du ikke sett Primark-haulen enda kan du se den HER. Igjen er noe av det gaver fra familie, men mesteparten kjøpt selv.

Pull & Bear

Denne flotte bodyen kjøpte jeg for 2.50 euro på Pull & Bear. Så utrolig fin, spesielt med den dype, åpne ryggen. Faktisk likte jeg den så godt at Christopher var nødt til å stå en liten evighet i kø kun for dette ene plagget. Haha! Mens jeg sto under air conditionen i åpningen – win win.

Stradivarius

To stilige og knæsje gensere er perfekt nå som det snart blir litt kaldere i været. Husker ikke nøyaktig pris, men det var absolutt ikke mye. Tror det var rundt 3 euro for den til venstre og 5 for den til høyre.

LEFTIES

Denne suiten tror jeg må være det dyreste plagget jeg har kjøpt her nede, og likevel gav jeg ikke mer enn 18 euro for den. Litt i tvil om jeg skulle spandere 180 kroner på noe jeg ikke er helt sikker på om jeg synes er stygg eller kul, men den ble visst med hjem til slutt likevel.

Fargen både på genseren over og buksene kommer veldig dårlig frem på bildene ettersom det var blitt litt sent på kvelden når jeg tok bilde av dem. Begge er likevel fra lefties, og i en nydelig sennepsgul farge både på hettejakken og joggebuksen. Buksen er kjøpt i to pakning, og den andre er mørkeblå.

Supermann t-skjorten er ikke fra lefties, men kjøpt i en bod like utenfor. Plasserte den likevel bare her ettersom det passet best i oppsettet. Synes den var så søt, og alle små superhelter må jo få seg en supermann t-skjorte! Størrelse 3-4 år så kan han ha den lenge.

Genserne over kostet 2 euro per stykk, og var super behagelige å ha på seg. Med 3/4 armer og striper ble de helt klart med hjem!

ZARA

Bodyen var så fin at jeg var nødt til å ha den med i handleposen. Jeg likte spesielt godt ryggen på den!

Zara mini har så mye fint! Sparkebuksen og settet til høyre er begge i størrelse 92, og supersøte barnehageklær.

Denne genseren har borrelås mellom hendene og ørene på katten, og jeg syntes den passet så bra til en liten ramp som bare hører det han vil høre. Den perioden kommer vel den også. Størrelse 92 kjøpte jeg denne i også! Kun et par euro.

H&M

Denne lekre toppen kjøpte jeg på h&m av alle steder. Ikke sånn superbillig i forhold til resten, men h&m i seg selv er ikke så dyrt fra før. Likevel greit å vite at det er samme priser der som det er hjemme – men til gjengjeld hadde de en god del salg både på barneavdeling og voksenavdeling. Spesielt på barneavdelingen fant jeg en hel haug med bodyer til bare noen tikroninger.

8 bodyer med lange armer til under 90 norske kroner er helt sinnsykt! Seks pakningen til venstre har forskjellige dyr på seg og kostet som dere ser 7,99 euro, mens to pakningen til høyre kostet 0,99 euro! Skjønner ikke helt at det går an. Kun 4 norske kroner og 50 øre per body!

Trusene her er fra Primark og skoene fra en eller annen skobutikk jeg ikke husker navnet på. Bikinien derimot kjøpte jeg på h&m! Det er uendelig lenge siden jeg har kunne kjøpt meg bikini der ettersom de kun går til D-cup – men nå går det endelig, selv om jeg måtte en del opp i centimeter i forhold til vanlig for at D-en skulle passe. Så likevel helt okei ut og absolutt overkommelig når selve bikinien er så fin!

United colors of Benetton

Disse søte plaggene var han så heldig å få av mormoren sin. Jeg fant også en superfin genser til han der inne men var så i tvil om jeg skulle kjøpe den eller ei. Endte med at jeg ikke kjøpte den, men når vi skal bort nå i morgen tror jeg at jeg må ta den med meg hjem likevel!

Hva synes du om innkjøpene?

En kommentar om “ALLE INNKJØP FRA LA ZENIA”

Legg igjen en kommentar