5 ting du må ha til barnehagestart!

Barnehagevogn

Har du sjekket hvordan barnet skal sove i barnehagen? Eventuelt skaffet ei ekstra vogn om du behøver det. Husk også at du trenger seler hvis dette ikke allerede er i vogna, vognpose, dyne, teppe, eventuelt regntrekk etc. Sjekk opp med barnehagen hva du trenger om du er usikker.

Merk alt

Matbokser, sokker, luer, klær, sekk, smokk.. Merk alt som skal være med i barnehagen med klistremerker eller strykemerker med navn uansett hvor stort eller lite det er! #merkdetellermistdet

Ull er gull

Når barnehageåret først er i gang er jeg sikker på at det går fort og plutselig er høst- og vintermånedene der. Da er det greit å ha ullet klart! Ull er gull, spesielt i vinterhalvåret. Er du lur handler du inn til neste sesong om våren og sommeren når det er mye salg rundt omkring. Få derfor en liten oversikt over hvordan du ligger an med ulltøy i riktig størrelse til den kommende vinteren. Når du først er i gang, husk å sjekke at du har regntøy, dress, vintersko og alt det der. Det kan fort bli dyrt om du plutselig må kjøpe alt på en gang.

Matboks og drikkeflaske

Har du husket å kjøpe inn matboks og drikkeflaske hvis barnet skal ha niste med seg i barnehagen?

Fyll på medisinskapet

Ta en ekstra titt i medisinskapet hjemme. Har du flere paraceter? Om ikke kan det være lurt å kjøpe en pakke og ha dem liggende. Med barnehagestart følger det ofte med mye sykdom, og har du allerede paracet i hus unngår du en tur til apoteket med et sykt barn på slep. Sjekk termometeret i samme slengen!

Hva er ditt beste tips?

En kommentar om “5 ting du må ha til barnehagestart!”

  1. Greit å forberede seg på at første år etter barnehagestart så blir de syke i ett sett!Virkelig ikke rekt å bli ferdig med en runde før ny!
    Her har vi bhg med matservering så trenger ikke flaske eller matboks:)Ambefaler å ha ekstra av alt bhg tøy(alt kan skje)Ta høyde for vekst og hopp i sko str feks:)Å forberede seg mentalt på at jo fortere man selv går i leveringssituasjonen jo bedre får barnet det(gråten er midlertidig om d oppstår).

Legg igjen en kommentar