VIDEO ⎮ slik trener jeg overkroppen på ferie

Det har ikke blitt så mye styrketrening her nede så langt, men grunnen er rett og slett fordi vi har gått ekstremt masse. Opptil 20 000 skritt omtrent hver eneste dag! Derfor har jeg verken følt behovet eller hatt energi nok til å finne frem sportsbhen og treningsstrikken etter at solen har gått ned.

I går kveld derimot satt jeg inne med litt ekstra energi da vi tok det fullstendig med ro hele dagen. For å være ærlig tror jeg ikke engang jeg gikk 10 000 skritt i går! Så da utførte jeg ei god overkroppsøkt bak på terrassen vår.

Treningsstrikk kan du kjøpe HER – ved å benytte koden 7TJAT får du 50 kroner avslag!

Tenkte jeg skulle skrive et eget innlegg med øvelsene, repitisjoner, hva som trenes og hvordan de utføres i et eget innlegg. Hadde det vært interresant?

Legg igjen en kommentar