UNO gym & fitness

Herregud som jeg elsker dette gymmet! Jeg tør nesten ikke skrive så mange gode ord om det i frykt for at alle skal oppdage distriktets beste treningsstudio. Vil ha det for meg selv, haha. Neida, men noe av det jeg liker aller best her er at man kan trene forholdsvis alene, med kun et par andre om man går på riktig tidspunkt. I åpningstidene er det såklart masse folk, men utenom det pleier jeg å møte på maks 4-5 andre. Det er skikkelig deilig!

Man slipper å bekymre seg for å drite seg ut, slipper å stå i kø på apparatene og kan rett og slett ha hele lekeplassen for seg selv. Det er ingen tvil om at den sosiale angsten fremdeles henger litt igjen akkurat på trening, så da er det deilig å ha muligheten til å trene uten et hav av mennesker rundt.

Men nå skal jeg altså skryte litt likevel, rett og slett fordi UNO fortjener det! Prisene kan ikke måle seg med de andre treningsstudioene, og man har absolutt alt man trenger selv om det ikke er altfor stort her. Et hav av ulike apparater og uendelige muligheter til å få trent kroppen skikkelig godt.

Fristenger til både knebøy, markløft eller eventuelt olympisk vektløfting er det også. Jeg digger, digger, digger det.

Oppe er det lyst og åpent, og her er alle kardioapparatene + noen styrkeapparater. Nede er likevel der jeg liker meg best. Uendelig muligheter for ulik styrketrening, og en lun og koselig atmosfære. De røde veggene, inspirerende bildene og store speilene gjør også at motivasjonen skyter i været med det samme jeg setter mine ben innenfor.

Jeg digger også at det er speil i taket over benkpressbenken, benkene til manualene og beinpressapparatet. På den måten kan man se at man utfører øvelsen riktig uten å vri seg i stygge vinkler for å se i speilet på veggen. Super smart! Vet ikke om det er en vanlig greie, men jeg synes i hvertfall det er skikkelig lurt.

Bildene her er forresten fra formiddagsøkten til meg og lillesøster! Det var egentlig lår som sto på planen, men da jeg hadde kommet meg gjennom hele programmet og enda hadde litt energi til overs valgte jeg å ta noen øvelser til, og fikk dermed kjørt meg gjennom stort sett hele kroppen.

En skikkelig deilig start på helgen! Blant annet hadde jeg knebøy, en øvelse jeg har savnet mer enn jeg trodde. Har dessverre trent den litt for lite etter fødsel da jeg følte meg veldig tung og stor. I dag derimot føltes denne øvelsen like naturlig som før. Jeg digger hvor godt den tar, og den er nå en fast del av hver eneste beinøkt fremover.

Alt i alt ei helt fantastisk økt på byen beste gym! Som forresten er plassert under Radisson Blue Hotell, på grensen mellom Haugesund og Karmøy.

Legg igjen en kommentar