Ukens spørsmål #76

Ser stor forskjell ? imponert, eg har sjølv forsøkt å teste ut lavkarbo. Går så som så. Nokon daga veldi flink, andre daga mindre flink ? men kor er bikinien fra ? (Regner med det er det det er) ?

Så flink du er, fokuser på de gode dagene <3 Det stemmer – det er en bikini, og den er fra nelly! HER er link til overdelen, og HER er link til trusen. Veldig fornøyd!

Hvor mange ganger i uken trener du? ? Jeg har veldig lyst å bli fit jeg også! Få sixpack og se trent ut, men tror du det i det heletatt er mulig når jeg “bare” trener 3-4 ganger i uken? ? Btw elsker treningsinnleggene dine! De er så inspirerende, og var faktisk du som fikk meg til å tørre å trene ?

Åh, kjære du! Selvfølgelig er det mulig å få en fit kropp ved å trene 3-4 ganger i uken. Det er kjempe bra! Når det er sagt er det kostholdet ditt som bestemmer 70 % av hvordan kroppen ser ut, og skal jeg være ærlig vil jeg tro du kan få en fit kropp KUN ved å spise riktig. Når det er sagt vil det absolutt gå fortere + du får en mye bedre hverdag og sterkere kropp ved å trene på siden. Jeg heier på deg – masse lykke til! Og så utrolig hyggelig å høre at jeg fikk deg til å tørre å trene. Du er skikkelig god!

Kan du lage et innlegg hvordan du klarer å gå ned i vekt? Jeg prøver på det samme med veier litt mer enn deg og må gjøre det for å oppnå babydrømmen vi har :/

For en sterk kommentar selv om den sa så lite. Jeg skal se om ikke jeg får skrevet et innlegg med noen tips om dette – men i mellomtiden er nøkkelen å spise riktig og bevege seg mer. Kanskje lettere sagt enn gjort, men du har jo et ekstremt stort mål. Fokuser på det så er jeg sikker på at du vil merke en økt motivasjonsglede. You can do it, girl! ♥︎

Hvis dere sliter sånn økonomisk, hvorfor bruker dere penger på oppussing? Er ikke det litt feil å prioritere?

Vi har hatt planen klar lenge – så materialene, malingen, dørene og karmene har ligget i kjelleren klar til bruk i flere måneder. Denne oppussingen koster oss derfor ikke noe mer enn tid akkurat nå ♥︎

Hvordan finner man ut hvor mange kalorier man trenger? Og hvor mye under denne mengden ligger du på, slik at du går ned i fettprosent?

Ved å søke på google kan du finne kalkulatorer som gir deg en så omtrent pekepinn på hvor mange kalorier du bruker i løpet av en dag ved å taste inn alder, kjønn og aktivitetsnivå. Når det er sagt er ikke det så veldig nøyaktig, så hvis du vil ha et mer nøyaktig resultat råder jeg deg til å kjøpe en aktivitetsklokke – jeg har fit bit og er strålende fornøyd med den. Ellers kan du også ta en inbody scanning som viser deg sammensetning av kroppen din + hvor mange kalorier du bruker om du ikke gjør noe annet enn å hvile en hel dag, så plusser du bare på alt etter hvor mye du beveger deg.

Med andre ord er det mange veier å gå for å få svar på spørsmålet ditt. Jeg vil likevel råde deg til å bruke en slik kalkulator, få et omtrentlig tall og legge deg et par hundre kalorier under det. Prøv noen uker og se om det fungerer! Gjør det ikke det kutter du 200 til, men pass på at du ikke havner for lavt. Da vil du bare ødelegge hvileforbrenningen din!

Ellers kan jeg også legge til at jeg ikke teller kalorier, og derfor ikke har supermasse erfaring på området. Jeg ser heller raskt over kaloriinnhold i alt jeg spiser, og får derfor en liten pekepinn på hvor mye jeg bør og ikke bør spise av den matvaren.

Spiser han ingenting mellom frokost og lunsj?

Nei, han sover i to av timene og pleier derfor ikke å være sulten før i 13-tiden ♥︎

Kan du lage videoblogg fra flyplassen??

Herregud, for en god ide! Det skal jeg absolutt prøve å få til! Familien fargerike-striper på tur. Tipper vi kommer til å få mange blikk, i hvertfall om jeg skal vlogge i tillegg – haha! Det må jeg bare klare.

Hvor kjøpte du den gressklipperen til dennis?

Han fikk den av mormoren sin, og hun kjøpte den på coop extra ♥︎

Kan han ikke kveles av det halssmykke? Kjipt hvis han vrir seg litt og ble kvelt.

Det smykket har han hatt på seg døgnet rundt helt siden han ble døpt for over et år siden, og aldri vært i nærheten av å bli kvalt av det. Jeg tror ikke det er sunt å være så hysterisk at barna ikke engang kan bruke smykke uten fare for å bli kvalt. ♥︎

Får dere trunkien med dere?

Ja, vi får ha den med oss til gaten, men må levere den fra oss når vi skal ombord i flyet!

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

2 kommentarer om “Ukens spørsmål #76”

  1. Anonym: Åh, herregud, glemte å svare på det! Beklager. Jeg har ikke noe fast antall økter da det varierer ut i fra hvor mye Christopher jobber. Men jeg prøver å trene minst annen hver dag, av og til mer. ❤

Legg igjen en kommentar