Ukens spørsmål #75

Så Treningsforum la ut på facebooksiden sin at det er et nytt nummer ute i butikkene. Er det det du er med i?

Ja, jeg ble tipset om dette av en følger selv også, og kastet meg i bilen for å kjøre til nærmeste Narvesen og sjekke. Det var riktignok ikke det nummeret, men neste. Trodde ikke det skulle komme ut enda et magasin så snart, så beklager at jeg skrev «neste» til dere da jeg delte nyheten. Men det er altså neste fra nå av jeg er med i. Kommer som sagt til å oppdatere her når det er ute i butikkene!

Jeg har ett spørsmål til ukens spørsmål ? Du skrev jo tidligere i år (planer for 2018) at du ønsket å bli gravid med lillesøster/lillebror i slutten av året, er det fremdeles planen eller har du endret mening?

Nei, der har jeg endret mening gitt! Blir ikke noe lillesøster eller lillebror her med det første. Vi koser oss mer enn nok med bare Dennis slik det er nå, også har vi så mange andre planer og prosjekter at et barn til ikke blir aktuelt nå. Først skal jeg i hvert fall stille i fitness!

Hvilken salsa bruker du på lavkarbo?

Denne gang var jeg sløv og brukte ferdig salsaen til Santa Maria (hot har minst karbs, haha). Det er den jeg har funnet av de ferdige som har lavest innhold av karbohydrater, og ligger på 5 gram per 100 gram. Jeg skal riktignok snart få ut fingeren og prøve meg på en skikkelig god, hjemmelaget! Da skal dere selvsagt få oppskrift.

Kan disse (oppskrift frokostvafler HER) oppbevares i kjøleskap og spises dagen etter de er laget ?

Ja, det kan de! De holder minst 3-4 dager i kjøleskapet, men kan også fryses.

Ble ikke dere sammen 8.januar da?

Jo, teknisk sett ble vi offisielt et par 8.januar. Men jeg sov over hos han og vi var med hverandre som kjærester døgnet rundt fra 14.desember. Det er grunnen til at jeg pleier å tenke tilbake på desember på når vi ble sammen. 8.januar var kun en dato han spurte om vi skulle gjøre det offisielt på facebook <3

Hva heter denne (fra DETTE innlegget) plassen? Så fint ut.

Veldig usikker på hva det heter, men om du kjører via Mjåsund mot Hervik ligger den på høyre side like etter den lange sletta med Tysvær Kano og Kajakklubb. Vannet heter Storavatnet. Ligger nokså skjult til, men det øverste bildet i innlegget er tatt fra veien, så er stranda på baksiden av den lille halvøya. Håper du finner det!

Du har ikke lyst til å lage et innlegg om en ukes matplan til lillegutt? Hva han får til frokost, lunsj og middag? Trenger litt inspirasjon.

Tusen takk for godt tips! Det kan jeg selvsagt gjøre <3


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar