To lavkarbo snackfavoritter!

annonse

Det er snart helg, og jeg benytter anledningen til å tipse dere om to av mine favorittsnacks produkter som selvsagt er lavkarbovennlige. Vi har alle svake øyeblikk der det er fort gjort å falle for fristelsen og skeie ut. Da kan det være veldig greit å ha snack som faktisk er lov på lavkarbo i godteskapet. Spesielt når det smaker akkurat like godt som snacksen som er proppet med sukker!

Disse to er faktisk ikke bare lavkarbovennlige, men de er helt uten tilsatt sukker, og dermed et sunnere alternativ uansett hvilken livsstil du har. Lite kalorier og mye proteiner er også et stort pluss! For ikke å snakke om smaken. Ah, skikkelig, skikkelig god!

Lavkarbo kjekssjokolade

Smaker nøyaktig like godt som kvikk lunsj! Ikke en billig erstatning altså, men akkurat likt. Hadde jeg hatt bind for øynene kunne jeg sverget på at det var kvikk lunsj jeg faktisk spiste. Sjokoladen er mild og god, kjeksen sprø og hver porsjon inneholder kun 1.5 gram karbohydrater!

Leser du pakningsvedlegget inne på nettsiden vil du se at det står totalt 51 gram karbohydrater per 100 gram, men her er altså 45 av dem fra sukkeralkoholer som ikke blir tatt opp av kroppen. Per hundre gram er det kun 6 gram karbo. Absolutt innafor om man vurderer å skeie ut, altså. Og et mye bedre alternativ enn vanlig kvikk lunsj.

Kan kjøpes HER i enkeltpakning, eller HER i 14 pakning til en mye bedre pris.

Ved å benytte rabattkoden 7TJAT får du 50 kroner avslag på bestillingen din!

Monster tortilla chips

Denne har jeg spist både som snacks, men også som tortillachips i nachos og taco – helt fantastisk begge steder. Chipsen er sprø og har en skikkelig god ostesmak. Eneste minuset med denne chipsen er at den blir så altfor fort tom. Kunne tømt en hel kasse alene på bare en kveld uten å bli lei. Det er jeg helt sikker på!

En pose inneholder kun 96 kalorier og bare 0.2 karbohydrater (resten kommer fra sukkeralkoholer som ikke tas opp i kroppen, som nevnt over). Absolutt et godt lavkarboalternativ til vanlig potetgull!

Kan kjøpes HER i enkeltpakning, eller HER i 10 pakning til en mye bedre pris.

Håper dere synes det er gøy med slike tips innimellom! I hvertfall med rabattkode ♥︎ Husk å bruke den, så får du 50 kroner avslag på hele nettbutikken (også salgsvarer)!

Legg igjen en kommentar