The Emerald Isle

I går var vi ute på nok et lite eventyr. Det kan fort bli litt kjedelig for rastløse sjeler å ligge på samme sted hver dag. Vi bestemte oss derfor endelig for å teste ut området vi har gått forbi flere ganger både i år og i fjor. Det ligger like ved La Zenia Boulevard, og består av et stort basseng med sklie, solsenger, border og stoler, lekeplass og en bar med enkel mat og drikke.

Et koselig bassengområdet som er helt perfekt for litt variasjon! Prisen syntes jeg heller ikke var noe ille. Helt gratis for barn under 4 år, 4 euro for å bade i bassenget en hel dag eller 6 euro hvis du i tillegg vil ha solseng.

The Emerald Isle

heter stedet, og du finner det som sagt like i nærheten av shoppingsenteret La Zenia Boulevard, bak en asiatisk restaurant. Utenfor henger det flagg fra flere forskjellige nasjoner.

Vi hadde en helt fantastisk dag med masse bading, soling og lekte masse. Dennis elsket å skli på sklien og ut i vannet. En skikkelig tøffing når det gjelder vannlek, og han har allerede dukket på eget initiativ flere ganger, med et stort smil om munnen. Min lille badenymfe!

Vi hadde en matpause midt i dagen der vi bestilte oss pølse fra baren. Ellers fikk Dennis bolle etter første tur i bassenget. Parasoller er det mange av, og området er veldig godt tilrettelagt for de små. En stor lekeplass med kjekke apparater var et fint avbrekk fra lekingen i vannet.

♥︎

bikinitoppen min kan kjøpes HER ⎮ shortsen er fra h&m – superdigg!

Jeg er bare nødt til å ta med dette bilder av et skilt vi gikk forbi. Ser dere det samme som jeg ser? Egne parkeringsplasser for gravide. Herlighet så sinnsykt smart! Bekkenløsning og vandring gjennom et digert parkeringshus er virkelig ikke to ting som passer sammen, så det at de har egne parkeringsplasser for gravide synes jeg bare er helt fantastisk.

Har du vært på The Emerald Isle før?

Legg igjen en kommentar