Ta barna med på trening!

God kveld, alle mine venner. I dag har vi jobbet litt ute i hagen, og nå er Christopher på jobb – som jeg føler jeg skriver hver eneste dag. Haha! Minsten er i seng og jeg har brukt den siste timen på å klippe sammen en treningsfilm til dere. Den viser hvordan man enkelt kan trene hjemme sammen med barna.

Man trenger ikke barnevakt for å trene, ei heller vente til de små er lagt om kvelden. Bare ta dem med! Dennis elsker å være med meg å trene. Han går rundt på terrassen og holder på med sitt, setter seg ned og ler av meg når jeg hopper opp og ned som en tulling, også kommer han bort for å være med litt.

Hele videoen er filmet med DETTE kamera.

Han synes det er superstas, og jeg synes det er mye morsommere når jeg har noe annet som tar bort fokuset fra hvor tungt det er. Press deg til det ytterste med en liten energiklump som sørger for godt humør uansett.

Legg igjen en kommentar