Slik tjener du penger på ferie!

annonse

Litt ekstra penger er alltid kjekt. Spesielt i disse ferietider! Visste du at Meningstorget.no er ei nettside hvor hvem som helst kan registrere seg og tjene penger – selvsagt helt gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å si din mening. For den er faktisk så verdifull at andre er villige til å betale deg for å høre den!

Det eneste du trenger å gjøre er å registrere din profil for så å svare på ulike spørreundersøkelser. De er både enkle og raske, og de aller fleste har kun avkrysning slik at det er enkelt tidsfordriv mens man for eksempel ligger på solsengen! Tenk det, tjene penger mens man soler seg på ferie.

Undersøkelsene handler om alt mulig. Med andre ord dreier det ikke bare om penger, men det er din mulighet til å ha en innflytelse på tjenester og produkter du bruker daglig. Alt fra hvilken type kjoler du liker best, hva du helst spiser på julaften eller hvilken logo på en bedrift du synes er finest.

Betalingen foregår ved at du får poeng av å svare på undersøkelsene som du etterhvert kan få rett inn på konto via paypal, som gavekort på H&M, CDON, Pizzabakeren, Zalando og mange andre eller rett og slett donere til et veldedig formål! Har du litt tid til overs, og har mulighet til å svare på et par undersøkelser hver dag av ferien mens du soler deg har du plutselig kjent inn litt ekstra lommepenger.

Registrer deg her

Det er selvsagt ingen krav til hvor mange og hvor ofte du må inn å svare på spørreundersøkelser – det styrer du akkurat som du selv ønsker. Mitt tips er å ta det når du sitter på bussen, i bilen (så sant du ikke kjører selvsagt), på solsengen eller på sengekanten før du legger deg. På tidspunkter du gjerne ellers bare scroller meningsløst gjennom Facebook. Da blir det både produktivt og lønnsomt.

En ekstra bonus helt til slutt: Hver 4.måned deler Meningstorget ut en premie på hele 35 000 kroner til en av dem som utfører disse betalte spørreundersøkelsene. En undersøkelse = 1 lodd.

Legg igjen en kommentar