Slik ser stuen vår ut nå!

Interiørforandringer skjer stadig i dette hjemmet, og her en dagen kom jeg plutselig på at jeg ikke har vist dere stuen i sin helhet siden før vi fikk kontordelen. I tillegg har Dennis fått sin egen stol, vi har fått sakkosekk og forandret på litt andre ting siden jeg viste dere hjemmet vårt sistgang.

Derfor var det på høy tid med en ny gjennomgang, og den får dere altså nå! Hvis det er noe dere lurer på hvor er kjøpt må dere bare spør, men det som går igjen oftest kan jeg like gjerne ramse opp med engang.

Lampen vår er fra IKEA og veggklokken er fra biltema.

Det digre elefantbildet kjøpte vi på kremmerhuset, sofaen er Alfred og spisebordet er Empoli – begge fra Bohus.

Oppbevaringsmøbelet bak spisebordet er Bestå fra IKEA. En stor favoritt, ikke bare fordi den ser bra ut, men også fordi den rommer ekstremt masse. Synes også den passer perfekt inn i hjemmet vårt! Veggfargen er dempet sort, og å male stuen svart er det beste valget vi noensinne har gjort. Utrolig fornøyd, selv nå snart ett år senere.

Lekekroken til Dennis består av en stor trekasse med leker og den populære jupiduu sklien som er hans aller bestevenn. Han digger denne sklien og leker med den hver eneste dag! Virkelig en stor favoritt. Lekekassen fikk han til dåpsdagen av oldemoren og oldefaren sin – min mormor og morfar, og den har vært et nydelig syn i stuen siden. På den andre siden står det Dennis med et bilde av han selv på!

Alt i alt er vi storfornøyd med stuen og stilen vi omsider har fått frem. Den er veldig oss, og vi kjenner nesten ikke igjen stuen slik den var da vi flyttet inn.

Fortell meg gjerne hva du synes!

4 kommentarer om “Slik ser stuen vår ut nå!”

  1. Utrolig fint dere har det ? Store forandringer fra hvordan det så ut før, ja!

    Lurer på hvor gulvet deres er fra og hva det heter? Er dere fornøyde med det? Kommer det lett riper/hakk, eller holder det seg bra? 😀

  2. Ingebjørg: Vi er veldig fornøyde med gulvet. Hatt det i snart ett år og enda ikke fått en eneste ripe. Det er laminat som er kjent for å være veldig slitesterkt. Kjøpt på IKEA og heter Tudra! Skikkelig billig i forhold til mange andre gulv er det også ❤

  3. Er du fornøyd med sofaen (Alfred)? Vurderer å kjøpe lik, men er litt redd for at den skal nuppe eller noe etter en liten stund 🙂

  4. Linn: Jeg er for så vidt fornøyd ja, men kan skrive under på at den nupper en del… Vi har riktignok nuppefjerner i hus og går over den med jevne mellomrom. Da blir den så god som ny ? Ellers sklir puten i sjeselongen ut inni mellom. Men vi er veldig fornøyd likevel. Utrolig god å sitte i!

Legg igjen en kommentar