Slik ligger jeg an med fitnessen!

Jeg har fått noen spørsmål om hvordan jeg ligger an i forhold til fitnessdrømmen min, og der kan jeg med glede svare at jeg er i rute! Målet er wellness fitness våren 2019 for de som ikke har fått med seg det, og første delmål coachen min har satt er 65 kilo i midten av september. Dette jobber jeg mot selv, og føler jeg får det rimelig bra til egentlig.

Under kan dere se hvordan det har gått siden vi ble enige om planen i slutten av mai. Da veide jeg 75 kilo. Den sorte linjen viser hvor jeg bør ligge for å være i rute, og den blå linjen viser hvordan det har gått så langt.

Da ser dere at jeg ligger bittelitt foran skjemaet, noe som er utrolig deilig! Nå krysser jeg bare fingre og tær for at jeg klarer å holde samme fremgang når vi skal til syden i nesten en måned. Med litt bevegelse hver dag, for det meste sunn mat og litt kos inni mellom håper og tror jeg det kommer til å gå fint. Når vi kommer hjem fra ferie bør jeg veie 68 – 69 kilo. La oss krysse fingrene!

Er det flere av følgerne mine som skal delta på fitness i nærmeste fremtid? Fortell meg gjerne hvilken klasse og sesong som er målet ditt!

En kommentar om “Slik ligger jeg an med fitnessen!”

  1. Kan du lage et innlegg hvordan du klarer å gå ned i vekt ? Jeg prøver på det samme med veier litt mer enn deg og må gjøre det for å oppnå babydrømmen vi har :/

Legg igjen en kommentar