Slik lager du perfekt guacamole!

La oss snakke om guacamole!

En av de beste tilbehørene noensinne spør du meg. Kan brukes på absolutt alt om det så er til middag, taco, som dipp til kveldskosen eller på skiven. I tillegg er det en av de sunneste kildene til fett! Denne frukten er derfor superpopulær både blant oss lavkarbere og alle andre.


I dag vil jeg derfor dele en helt sinnsyk god oppskrift på guacamole med dere. Ved å følge denne til punkt og prikke garanterer jeg at den blir perfekt. Det kan til og med Dennis bekrefte!

Du trenger:

1 avokado

1-2 ss sitronsaft (avhenger av størrelsen på avokadoen)

1/2 ts salt

1/2 ts peppermix

Slik gjør du:

Skjær avokadoen i to, fjern steinen og bruk en skje til å skrape ut avokadokjøttet.

Nå kan du enten ha avokadoen over i en blender og kjøre sammen med de andre ingrediensene om du ønsker en glatt guacamole. Jeg liker derimot min med litt mer tyggemotstand og ujevn konsistens. Derfor har jeg avokadokjøttet over på ei skjærefjøl, skjærer den i skiver og moser med gaffal. Når jeg har most alle bitene spruter jeg på sitronsaft og har krydderet over før jeg blander det godt inn med gaffelen.

Voíla! Ferdig på 1-2-3.

Dennis og jeg hadde guacamolen til en lavkarbogryte jeg lagde til oss i dag. Christopher har jobbet lange dager i en liten evighet nå, og derfor er det kun Dennis og jeg som har spist middag sammen. Da blir det lavkarboretter – og minstemann digger det! Oppskriften på denne deilige gryten får dere på torsdag forresten.

Hvordan lager du guacamole?

Legg igjen en kommentar