Slik går oppussingen i gangen!

Jeg har nevnt for dere ved flere anledninger at vi holder på å pusse opp innergangen nå. Jeg glemte meg litt ut, og tok før-bildene da vi allerede hadde begynt litt. Blant annet fjernet speilet som hang på veggen der du ser den falmede malingen, og satt opp vegg med ny karm og dør til venstre for buen. Ellers hadde vi ikke gjort noe særlig.

Vi har ikke kommet sånn kjempe langt nå heller, men vi har i det minste startet. Som dere ser er hele buen revet og fjernet. Alle karmer og dører er også byttet + at vi har fått opp taklampen (som vi etterhvert skal bytte til hvit ledning). Det er i det minste en start, haha. Nå må vi bare finne ut av hvordan vi skal få ordnet den stripen i taket uten å måtte bytte eller male HELE taket.

Ellers skal vi fortsette med laminat på vegg bortover helt til hjørnet på venstre veggen. Veggen rett frem og den til høyre skal males sort, og så skal vi få opp et digert, firkantet speil der det gamle hang før. Vi skal også få mer oppbevaringsplass ved å få inn to malm seksjoner – en der gulvlampen står på før bildet, og en inne i garderobeskapet. Også skal vi selvsagt få opp lister!

♥︎

En kommentar om “Slik går oppussingen i gangen!”

  1. Herlighet, så kreativt med laminatgulv på vegger! Hvordan kom du på den idéen? Er det «kun» det estetiske som førte til valget, eller er det andre ting som også ligger til grunn? Var skikkelig fint!:) Hvilke gulv har dere brukt? Og er det vanskelig å legge? Ble skikkelig inspirert nå:)

Legg igjen en kommentar