PUNTA PRIMA BEACH

Selv om vi har helt nydelig bassengområde her på komplekset, og ikke minst en diger terrasse med masse leker og baller er det gøy med en liten forandring. For et par dager siden pakket vi derfor vognen med vann, spade, bøtte, håndklær og solkrem for å dra en liten tur ned på stranden. Ikke den store som vi har ligget på et par formiddager, men den lille like i nærheten av oss.

Her fikk Dennis et avbrekk fra det vanlige med leking i sanden, bølgeskvulp og masse latter. Dette må være noe av det kjekkeste med hele Spania i hans øyne. Å sitte og leke i strandkanten mens bølgene skyller over sanden og tryller frem steiner og forandrer formen på sandslottet. Han synes det er skikkelig fascinerende og kan sitte slik i timesvis!

Vi ble likevel ikke sittende mer enn tre kvarter. Akkurat her er solen farligst med refleksjonene fra havet. Selv om den lille kroppen er smurt med solkrem fra topp til tå, har på uv-drakt og solhatt kan man aldri vær forsiktig nok.

Et fantastisk lite avbrekk med mye moro for store og små!

2 kommentarer om “PUNTA PRIMA BEACH”

Legg igjen en kommentar