Nok et eventyr står for tur!

Herregud så rart det var å se disse bildene nå. Lyset spillet helt klart ikke på min side, men når det er sagt var jeg så ekstremt mye bleikere da disse bildene ble tatt i forhold til nå. Det er nesten så jeg ikke kjenner meg selv igjen.

Jeg har ikke hatt tid til å dele dem før nå, men endelig kan jeg altså vise dere denne uvante looken. Det er ganske langt i fra min stil, men på en måte likte jeg antrekket likevel. Hadde jeg sett noen andre gå i det er jeg sikker på at jeg ville beundret dem og lagt ekstra merke til dem på gata, men på meg selv er jeg ikke helt sikker på om det passer.

Buksen er fra NELLY ⎮ toppen kan kjøpes HER ⎮ belte HER ⎮ skoene HER (billigere variant HER)

Uansett, det jeg egentlig skulle fortelle dere i dag var at i dette øyeblikk er vi ute på enda et eventyr. Som dere sikkert allerede vet elsker jeg å oppleve MASSE når jeg er ute å reiser. Spesielt på nye steder! I dag er vi derfor ute på piknik vi tre – Dennis, Christopher og meg – ved en ROSA saltsjø. Det vil si en innsjø der vannet er helt rosa og veldig salt!

Gleder meg så til å vise dere bilder senere for det er helt utrolig vakkert.

Legg igjen en kommentar