Noe av det sprøeste vi har gjort!

ENDELIG! Vi er klare for take off! Jeg satt oppe og sydde til klokken 3:30 i natt, krøp til sengs og våknet av alarmen igjen kl. 7.00! Sneglet meg inn på syrommet med tunge øyne. Ut på formiddagen ble jeg endelig ferdig med det siste reiseantrekket, og like før vi dro hjemmefra slo jeg i de siste knappene. Med andre ord gikk det på hengende håret, og jeg sitter lettet i sofaen hjemme hos mamma i visshet om at alle suitene passet!

I morgen tidlig kommer taxien og henter oss, og da tenkte vi at det var enklest (og koseligst!) om alle 7 sov under samme tak i natt. Suitene henger klare, og det samme gjør kamera. Gruppebilder blir det både før og etter avreise, og jeg skal prøve å filme så mye som mulig fra reisen ned.

Herregud jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å drite meg ut! Bare tanken på hvordan taxisjåføren kommer til å reagere i det han svinger inn i gårdsplassen i morgen tidlig får meg til å knekke av latter. For ikke å snakke om blikkene i det vi går inn i flyet, den ene etter den andre i hver vår farge!

Herregud så gøy! Tidenes beste ide!

Legg igjen en kommentar