Nesten for godt til å være sant!

annonse

God morgen og god oooonsdag! Her har jeg hatt en helt fantastisk start på dagen etter en skikkelig god natts søvn. Jeg er litt for lite flink til å legge meg tidsnok, det skal jeg innrømme, men i går var jeg altså bedre enn på lenge. Klokken var «bare» såvidt passert midnatt da jeg krøp til sengs. Det resulterte i at jeg våknet av fuglekvitter i dag morges, ikke barneprat gjennom babycallen.

Jeg strakk meg leeenge uten å i det hele tatt åpne øynene før jeg ålte meg inntil den varme kroppen ved min side. Christopher snudde seg mot meg og holdt godt rundt meg. Slik lå vi i en halvtime og bare slappet av før Dennis våknet. Gurimalla så deilig! Nesten for godt til å være sant.

Skjørt HER (utsolgt i hvitt, men finnes i andre farger) ⎮ topp HER

Dagen kunne ikke startet bedre! Jeg hadde dermed massevis av energi mens jeg nynnet meg ut på kjøkkenet og danset grøten klar. Juhu! I dag har vi ikke mange planene, men Christopher skal på jobb tidlig, så Dennis og jeg tar oss sikkert en tur ut i hagen for å leke og jobbe litt.

Nå har vi endelig fått sandkassen skikkelig på plass der den skal stå, og jeg gleder meg sånn til å vise dere! Håper dere har en like fin onsdag som meg så langt i dag ♥︎

Legg igjen en kommentar