NESTEN FOR GODT TIL Å VÆRE SANT!

annonselenker ⎮ nelly

H.E.R.R.E.G.U.D

Det er nesten for godt til å være sant! I dag fikk jeg en mail jeg nesten hoppet i taket over. Den ettertraktede bestselgeren er endelig tilbake på nelly. Skjørtet dere har mast og spurt så mye etter, men som jeg hver gang har måtte beklage med at dessverre er utsolgt. Da det ble lagt ut første gang for et par måneder siden fór skjørtene ut en etter en, og på et blunk var alle borte!

Nå er skjørtene endelig på lager igjen, og hvis du vil sikre deg et eksemplar bør du være rask! Dette skjørtet er super populært, veldig komfortabelt og skikkelig fint. Ikke koster det sånn kjempe masse heller!

Om du er i tvil om hvilket skjørt det er snakk om så er det altså dette jeg har på meg på bildene her. Det legger seg skikkelig fint inntil kroppen og former den perfekt ved hjelp av strikk og de flere lagene med stoff. Skjørtet gir en illusjon av smal midje som svinger ut til fyldige hofter og stump. Det er litt kort, men det som er så fint er at det er shorts inni skjørtet, så om du skulle bøye deg ned er det ingen som ser noe likevel. Tipp topp!

♥︎ KAN KJØPES HER! ♥︎

Legg igjen en kommentar