Mitt aller beste ferietips denne sommeren!

annonse

De siste par månedene har jeg virkelig fått øynene opp for en ny app – storytel. Kort fortalt er det en app med tusenvis av lydbøker i alle sjangre! Jeg har egentlig aldri vært noe fan av lydbok, og kun forbundet det med biblioteket på barneskolen for de som hadde lese- og skrivevansker. Men etter at jeg har testet det nå i et par måneder kan jeg ikke fatte at jeg ikke lastet ned appen tidligere.


Det hele startet da det var hetebølge og nydelig vær i mai. Jeg hadde ingen bøker hjemme som jeg ikke allerede hadde lest. Det var søndag, butikkene var stengt, solen skinte og jeg ville nyte en god bok på terrassen. Da det ikke var mulig søkte jeg opp Forbilde av Sophie Elise og fant den som en egen lydbokfil som lå ute for salg. Etter det var jeg frelst!

Hørte vel på lydbok i 3-4 timer i snitt hver dag de neste dagene, mens jeg gjorde andre ting samtidig – solte meg, tok oppvasken, redigerte bilder, eller bare lå i sengen og slappet av på kveldstid.

Da jeg var ferdig med den boken – som forresten er helt fantastisk! Den er tilgjengelig på storytel også nå – var jeg blitt bitt av basillen. Jeg lastet ned storytel og har allerede hørt meg gjennom uendelig mange bøker. Blant annet hele Calendar Girl serien, Tusen Strålende Soler og Engletreet. Alle tre anbefaler jeg virkelig! Nå er jeg godt i gang med Midnattsrosen, og ler og griner om hverandre. Vil dere forresten ha et eget innlegg med boktips fra storytel så gi gjerne beskjed.

Poenget er i hvertfall at jeg anbefaler alle å laste ned denne appen nå i sommer. For kom’an – hvor ofte har du ikke irritert deg over at det ikke er mulig å ligge godt på ei solseng samtidig som man leser bok i mer enn én time. Når man ligger på ryggen blir man etterhvert sliten i armene, og ligger man på magen får man vondt i haka (om man har boken på bakken, og haken på kanten av solsengen som meg). I år derimot er det slutt på vondter. Jeg skal ligge med lydbok på ørene uten å løfte en eneste finger!

Registrer deg på storytel HER, de første 14 dagene er gratis, deretter koster det 199,- per måned.

Du kan selvsagt si opp abonnementet etter prøveperioden om du vil det. Men prisen er lav når du tenker på at du har ubegrenset tilgang til tusenvis av lydbøker (og e-bøker forresten). Ellers kan jeg legge til at lydbok er helt genialt om man liker å sy. For det første får man både sydd og lest bøker samtidig – dobbel utnyttelse av tiden. Men for det andre overdøver også lydboken bråket fra symaskinen!

Helt genialt! Tror aldri jeg har vært så fornøyd etter å ha oppdaget en app, som med denne.

Legg igjen en kommentar