Min fantastiske mamma fyller år!

Tenk at vi får starte den første dagen her nede med bursdagssang og gaveåpning! Det kan ikke bli stort bedre enn det. Klokken har akkurat passert 09, og det er straks tid for å nyte en diger felles bursdagsfrokost ute på terrassen. Bursdagsbarnet skal absolutt bli satt pris på, for i dag er det din dag mamma!

En bedre mormor enn deg kunne Dennis aldri fått, og en bedre mamma enn deg kunne jeg aldri fått. Det har jeg alltid visst, men oppdaget det kanskje ekstra godt da jeg ble gravid og selv skulle bli mamma. FOR en stor oppgave – og du har taklet den med glans. Jeg synes det er så fint å tenke på hvor nære vi kom hverandre den gang jeg bar på Dennis i magen min. Vi har alltid hatt et godt forhold, men det var først da jeg gikk gravid at vi ble uadskillelige.

Det er lite du ikke vet om meg, mamma, og du er den første jeg sender melding til om det er noe galt. Enten det er Christopher eller noe helt annet som er problemet den dagen er det du så får høre om det først. Tuller ikke når jeg sier at du sikkert får minst 20 meldinger av meg hver eneste dag – om alt og ingenting, til alle døgnets tider.

Tusen takk for at du gjør en så god jobb som verdens beste mamma, og jeg håper jeg en dag kommer til å bli en like god mamma som deg!

♥︎ GRATULERER MED 43 ÅRSDAGEN ♥︎

En kommentar om “Min fantastiske mamma fyller år!”

Legg igjen en kommentar