LCHF: enkel løkgryte med guacamole!

Du trenger:

400 gram karbonadedeig

2 stk små rødløk

10 cm purreløk

400 gram hakkede tomater

guacamole (oppskrift HER)

Slik gjør du:

Start med å steke karbonadedeigen, og i mens den steker i stekepanna kutter du opp purre og rødløk. Ha alt oppi karbonadedeigen og la det steke helt til alt kjøttet er gjennomstekt og grønnsakene myke.

Da heller du over de hakkede tomatene og blander alt godt sammen. La det så småputre uten lokk på svak varme til den overflødige væsken har fordampet. Lag gjerne guacamole mens du venter!

Så er det plutselig ferdig! Server som en gryte med guacamole som tilbehør, og eventuelt litt creme fraiche på toppen. Krydre med peppermix og salt! Mmm.

Resultatet blir ikke annet enn helt fantastisk, og Dennis og jeg spiste over halvparten selv om dette egentlig er nok til minst 3 sultne, voksne mager.

Håper det smaker!

2 kommentarer om “LCHF: enkel løkgryte med guacamole!”

  1. Er ikke sikkert du vet dette, men er det mulig å bytte ut middager, egentlig måltider generelt, når man har når man ikke vanligvis går på lavkarbo? Tenker bare på at det enkelte ganger kan være litt mer kalorier og fett i en lavkarbo middag f.eks, enn en «vanlig» middag. Mye av det du lager ser knallgodt og veldig inspirerende ut, men har ikke lyst å gå på en smell dersom det ødelegger for «non-lavkarbo» kosten jeg har.

  2. M: Det er helt klart mulig, men vil i mange tilfeller som du sier inneholde mer fett og kalorier enn en «vanlig» middag. En gang i blant er det derimot null problem å spise et lavkarbomåltid. Selv spiste jeg det også inni mellom før jeg begynte for fullt ettersom mamma var lavkarber. <3

Legg igjen en kommentar