LCHF: digg ostepizza på stekepanne!

Jeg elsker enkle matretter som det går raskt å lage. Inni mellom tar jeg meg god tid på kjøkkenet og kokkelerer med et smil om munnen time etter time, men i det daglige vinner de enkle rettene uten tvil. Denne er et skikkelig godt eksempel på en slik rett, for ikke bare er den rask å lage, men smaker også helt fantastisk.

Du trenger (til en porsjon):

9 ostesneier

2 ss baconterninger

eventuelt litt mer topping, ruccola og dressing, men det er absolutt ikke nødvendig

Slik gjør du:

Stek baconet i ei stekepanne. Når det begynner å få farge legger du ostesneiene i fettet fra baconet. Tre sneier ved siden av hverandre i tre lag. Skufle så baconet opp på toppen og la det steke på middels til sterk varme til osten er sprø. Da er den plutselig klar til servering!

Ekstremt enkelt og fort gjort! Ellers smaker den fantastisk mye bedre enn den ser ut. Bare med litt topping ser den også mye mer smakfull ut – som for eksempel HER.

Håper det smaker!

4 kommentarer om “LCHF: digg ostepizza på stekepanne!”

  1. jeg ser at du spiser både brød og knekkebørd hver dag. hvor kjøper du knekkebrødet henne ?
    spiser du brød og knekkebrød ofte elle er der bare for du er på ferie.
    jeg spiser sel. proteim brødet til frokost men der inneholder 16 kcal per hundre gram ? det.blir vell mye om man spiser det flere ganger til dagen.

  2. Anonym: Ja, brød og knekkebrød spiser jeg kun her nede, mens hjemme går det mest i middag. Knekkebrødene er enten brisk fra Rema 1000 eller speltknekkebrød fra Mesterbakeren. Ellers har jeg kun brødmat maks 2 ganger til dagen. Av og til frokost og lunsj, frokost og kveldsmat eller bare frokost. <3

  3. oki. jeg har prøvd flere dager og ikke spise det brødet. protei brødet men jeg blir kvalm av egg og bare bacon. føles ut som jeg må kaste opp. hvilke andre alternativ bruker du ?

  4. Anonym: Du kan jo spise mye annet enn bare egg og bacon? Lag deg ein deilig middagswok med kjøtt og grønnsaker stekt i smør for eksempel. Rent og enkelt med lite karbo! <3 Mange gode alternativer, google og søk litt. Eller ta en titt i "lavkarbo" kategorien min her på bloggen for tips.

Legg igjen en kommentar