LCHF: bringebæris på to minutter!

Ser ikke denne herligheten her bare sinnsykt fristende ut? Det beste av alt er at den kan lages i farten om søtsuget melder seg. Det eneste du trenger er frosne bringebær og kremfløte! Ta bærene ute av fryseren og ha ønsket mengde oppi ei skål. La den stå et par minutter på kjøkkenbenken så bringebærene får tint ørlitegrann.

Deretter heller du over litt kremfløte. Ønsket mengde her også, alt etter hvor mye bringebær du tok og hvilken konsistens du ønsker. Kna og bland det sammen med en gaffel til du har deilig is. Det er virkelig gjort i en fei! Føler ikke det er noe behov for søtning i denne, da isen smaker friskt og syrlig. Ønsker du den derimot søtere tilsetter du bare ei ts sukrin!

Dryss gjerne over noen kokosflak og server med hele bringebær! It’s amazing!

Legg igjen en kommentar