LA ZENIA BOULEVARD

PRIMARK!

Butikken i mitt hjerte. Tenk at jeg aldri hadde satt min fot innenfor en Primark butikk før vi var her i fjor. De siste månedene har jeg gledet meg like mye til å gå bananas på Primark som jeg har gledet meg til å tilbringe 3 lange uker i strålende solskinn.

Vi har hatt en helt fantastisk dag. Faktisk så fin at vi har glemt helt ut å hvile bena, og plutselig var klokken blitt 18 om kvelden, og vi hadde kun hatt en liten matpause på 45 minutter midt i dagen. Dette førte til vannblemmer og sår på begge bena da vi endelig kom inn porten hjemme igjen i halv åtte tiden om kvelden.

Dennis fikk kveldsmat og ble lagt da vi var på senteret – en av Europas største shoppingsentre faktisk – også sovnet han på vei hjem. I sin splitter nye ole brum pysjamas!

Midt i dagen satte vi oss ned på det som må være det beste spisestedet hittil i reisen. Foster Hollywood! Gratis påfyll av drikke og en diger meny med helt fantastisk gode retter. Til og med flere lavkarboretter – i hvert fall om man ikke er superstrenge. Maten min ser dere under her. Løkringer, ostepinner, kyllingvinger og friterte kyllingballer. Helt fantastisk godt!

Noe av det kjekkeste med hele dagen må likevel være timene vi brukte inne på lekelandet som ligger i øverste etasje. Massevis av karuseller for helt små + et stort klatre og lekestativ i kjent «Leos Lekeland»-stil. Perfekt for lille Dennis! Han løp rundt, gliste fra øre til øre, pratet med mange andre barn på sitt helt eget språk og prøvde den ene karusellen etter den andre.

En perfekt avbrekk fra timene med stillesitting i vognen mens mamma og pappa shoppet. Han sov riktignok mesteparten av tiden, og småspiste på ei bolle når han var våken, men jeg tenker det var godt for den lille kroppen å kunne løpe rundt og leke akkurat som han ville etter å ha ladet i vognen så lenge.

Anden dere ser over her var helt klart favoritten. Da karusellen hadde stoppet og jeg gikk bort for å løfte han ut av ble jeg møtt av en liten tass som vendte hodet andre veien, tviholdt i rattet og sa klart og tydelig «neeei» med sin altfor uskyldige stemme. Det var så gøy at han absolutt ikke ville utav med det første. Så da ble vi sittende litt å snakke og tulle mens Dennis satt oppi anden før han fant ut at det var greit å komme utav igjen likevel.

Motorsykkel har han også kjørt i dag! Sammen med pappaen på en racerbilbane. Det var også veldig stas. Dennis lo seg igjennom hver eneste sving, mens pappaen satt bak, styrte motorsykkelen og smilte med.

Etter at vi tittet på klokken og fant ut at dagen hadde løpt helt i fra oss var det bare til å komme seg inn på matbutikken, rive med oss noe kveldsmat fra hyllene, mate mini, finne et stellerom, skifte til pysjamas og komme oss hjemover.

En helt fantastisk dag føyk forbi! Håper ikke alle dagene blir like innholdsrike og morsomme som denne, for da kommer ferien til å forsvinne i en fei!

2 kommentarer om “LA ZENIA BOULEVARD”

  1. Hørtes ut som en deilig dag ??

    Vil gjerne se innlegg med innkjøp, ala sånn som du lagde i fjor, det var så kjekt 🙂

    Håper dere har en strålende ferie videre ?

Legg igjen en kommentar