Koseligere OG mer økonomisk

Vi går ikke så ofte ut for å spise på kveldstid her nede i sør. Det er dobbelt så koselig og ikke minst mer økonomisk å lage til den maten vi ønsker her hjemme, og spise sammen ute på terrassen. Når vi likevel velger å gå ut er det klart det er stas å stæsje seg litt ekstra opp. Det gjorde vi alle mann da vi var på kinarestauranten for noen dager siden.

Antrekket mitt for kvelden ser dere på disse bildene. Helt hvitt, men med et sort belte i midjen for å bryte opp alt det hvite. Jeg følte meg så komfortabel og flott at jeg tror det må være et av mine favorittantrekk for øyeblikket.

body HER (finnes i flere farger) ⎮ belte HER ⎮ shorts HER (finnes i flere farger)

Det beste av alt er muligens bodyen! Den var så lang at man slipper å røske den ut av kvinneligheten med jevne mellomrom, men samtidig ikke slik at det var for mye stoff til overs. Jeg likte også veldig godt at den var så elastisk, og hadde åpen rygg med strikk i. Det gjorde at jeg enkelt kunne gå uten bh (og dermed vise frem den åpne ryggen) uten at det så helt forferdelig ut.

Og bare for å gjøre det klart: puppene mine har gått fra gigantiske, fulle av melk og masse fett, til mer normale på bare et halvt år, noe som betyr at huden ikke har rukket å trekke seg skikkelig tilbake enda. Likevel var det ikke antydning til heng med denne bodyen på. Tommel opp for det!

Hva synes du om antrekket?

2 kommentarer om “Koseligere OG mer økonomisk”

Legg igjen en kommentar