Jeg logger av bloggen!

Kjære torsdag, velkommen skal du være. Annet siste dag hjemme i Norge! Vi begynner å bli klar for å vende nesene sørover nå, har bare noen finjusteringer igjen på to av reiseantrekkene, en annen bestilling og noen få bord igjen på plantekassen. I hele går sto vi ute i hagen, og begynner nå å komme ganske godt i orden der også. Tenkte jeg skulle dele noen bilder senere i dag.

Ellers er vi straks ferdigpakket og klar for Spania. Tripper nesten på tærne. Rastløs! Klarer faktisk ikke å sette ord på hvor etterlengtet denne ferien er.

Jeg kommer til å være mer avlogget på bloggfronten der nede enn jeg har vært på tidligere ferier. Dennis er blitt større, gjør mer ut av seg og fortjener min fulle oppmerksomhet synes jeg. Vil derfor gjerne være tilstede for han så mye som jeg kan. Men dette kommer jeg tilbake til senere! Innlegg blir det, hver dag også, men det har krevd en del ekstra bloggarbeid nå de siste par ukene.

♥︎

2 kommentarer om “Jeg logger av bloggen!”

  1. Det er fullt forståelig at du vil bruke tiden på Dennis da i hvert fall nå når dere drar på ferie. Vise at du er til stedet. Nå når han vil oppleve mye mer i den alderen og gjerne vil ha deg med på ting. Da blir det ofte lite tid. Synes det er kjempe koselig at du blogger. Elsker å lese om hverdagen deres og bloggen. Men synes dere skal kose dere og nyte det sammen nå så kan du blogge om du da ser det blir tid innimellom som en oppdatering og eller at du tar noen bilder så du gjerne husker også kan du oppsummere gjerne mer alt sammen etterhvert. Det går også an. Husk å nyt ferien også det er viktig. Og Dennis fortjener din oppmerksomhet. Full forståelse for at du ikke helt vil legge bort bloggen heller. Men som sagt da kan du tenke andre muligheter å gjøre det på. Ha en god ferie!. Kose dere masse. ???

  2. Bra valg! 1 innlegg til dagen er mer enn nok, vertfall for en småbarnsmor. Kos deg
    På ferie!

Legg igjen en kommentar