Jeg har gått ned 36 kilo!

Herregud for en glad-opplevelse! Midt mellom fargerike voksduker, nikkedukker og unyttige duppeditter oppdaget jeg ei badevekt på en av kinasjappene vi besøkte for noen dager siden. Bare for moros skyld plasserte jeg den på gulvet, tok av meg skoene og stilte meg på den. Tallet som lyste mot meg gav meg tidenes lykkefølelse og en skikkelig motivasjonsboost.

69 KILO

Ikke vet jeg om den er riktig eller om det stemmer, men bare det å se 60-tallet igjen etter et langt svangerskap og en enda lengre vei nå i ettertid er bare helt fantastisk. Da jeg ble gravid veide jeg 70 kilo. På slutten av svangerskapet veide jeg 105 kilo. Etter fødsel veide jeg 97 kilo. Nå veier jeg 69 kilo. Følelsen kan ikke beskrives med ord.

etter fødsel (97 kilo) – nå (69 kilo)

Det vil si at jeg totalt har gått ned 36 kilo nå. Høygravid for seksten måneder siden veide jeg faktisk 36 kilo mer enn kroppen jeg bærer rundt på nå. Det føles så uvirkelig. Tenk at det går an. Et halvt menneske! Jeg har mistet mer enn én tredjedel av kroppen min!

Nå vil sikker noen påpeke at det ikke går an å regne 36 kilo som det jeg har gått ned ettersom Dennis, fostervann og alt som hører med tross alt er inkludert der. Så for å være helt nøyaktig har jeg gått ned 28 kilo selv! Innmari stolt om det er lov å si det.

Ellers får dere hyle ut hvis det blir for mange sammenligningsbilder og selvskryt, haha! Jeg ELSKER å sammenligne, spesielt når forandringene er så store – men gi som sagt beskjed om det blir for mye så skal jeg prøve å bremse! Håper imidlertid det også kan være til inspirasjon for dere.

5 kommentarer om “Jeg har gått ned 36 kilo!”

  1. Wow, for en prestasjon! Du ser nydelig ut! Hva er hemmeligheten? Sliter veldig med ekstra kilo etter siste barnet kom i juni i fjor:( Nesten slik at jeg gleder meg til vinter og kaldere vær slik at jeg «slipper» å gå lettkledd. Kjempekjip følelse.. Så alle tips mottas med stor takk:)

  2. Hei 🙂 kan du lage et innlegg hvordan du kom deg ditt ? Kosthold osv ? Må ned samme pga helse:/ men en stor inspirasjon 😀

  3. Kjempe flink har du vært.?? Hva er hemmeligheten med å ikke få en masse overflødig hud etter så mange kilo ned.. Har selv gått ned 35 kg over 3 år,men har dessverre fått mye overflødig hud..

Legg igjen en kommentar