Jeg gikk på en skikkelig smell..!

Nå er det to dager siden det hendte. Litt planlagt, men likevel spontant dro vi alle på kinarestaurant. Noe som i utgangspunktet er så langt i fra lavkarbo som det går an. Kinamat generelt inneholder store mengder sukker, for ikke å snakke om ris. Så man kan trygt si at det å spise lavkarbo på en kinarestaurant fort kan bli utfordrende.

Denne utskeielsen var riktignok planlagt i den forstand at vi hadde bestemt oss for å dra ut dit én kveld i løpet av oppholdet. Da skulle både jeg og mamma, som begge spiser lavkarbo, skeie ut for en kveld og kose oss med vårruller og ris med god samvittighet.

Vi planla å gå på en skikkelig smell med andre ord. For vi var fullt klar over at denne kinamaten kom til å skyve oss rett ut av ketosen. Det som derimot ikke var like planlagt var tidspunktet. I løpet av formiddagen ble det bestemt at vi skulle ut samme kveld, og jeg gledet og gruet meg om en annen. Gledet meg til å spise vårruller, innbakt kylling og ris med masse sweet chili saus på!

Men gruet meg samtidig i frykt for at de få minuttene med nytelsen i munnen skulle ødelegge for mye. For å si det enkelt; det smakte helt fantastisk, men samtidig var det veldig deilig å avslutte kvelden med ei rute sukkerfri sjokolade på skikkelig lavkarbovis, og være tilbake igjen som vanlig morgenen etter.

Bare for å bekrefte at jeg var falt ut av ketosen tisset jeg på en ketostix morgenen etter, og som jeg forventet var det null utslag. Veldig trist ettersom det er en evighet siden sist det skjedde. Senere på ettermiddagen samme dag var jeg riktignok tilbake og det gav mer motivasjon enn noensinne.

Kinamaten for noen dager siden smakte skikkelig godt, men jeg er glad det ikke er noe jeg spiser hver dag. Lavkarbo passer best for meg, i hvert fall slik det er nå, og jeg kunne ikke tenkt meg å levd på en annen måte.

Antrekket mitt for kvelden vil jeg gjerne vise dere i et eget innlegg, men her får dere en liten sniktitt. Se så fin denne bodyen er. DIGGER ryggen på den. Kan kjøpes HER i flere forskjellige farger. Men skyndt deg, for den blir fort utsolgt.

♥︎

Legg igjen en kommentar