Idyllisk piknik i parken

Etter at vi hadde nyt et deilig bad og naturlig spabehandling i den rosa saltsjøen i går pakket vi sakene våre i vognen og gikk noen hundre meter lenger opp. Der kom vi til en gigantisk park og bestemte oss fort for å finne et passende sted å spise lunsj. Niste hadde vi pakket med hjemmefra og strandteppe hadde vi med oss, så da ble det rett og slett en koselig piknik under trærne midt i parken.

Det var så idyllisk som det kunne bli og stemningen var virkelig på topp der vi satt i skyggen fra trærne med silkemyk hud etter saltbadet og koste oss med bær, lavkarbovafler og skive med godt pålegg.


Etter pikniken lot vi gps’en vise vei til Habaneras, et stort shoppingsenter i Torrevieja. Vi gikk langs gatene under limetrærne som vokste opp ved kanten av fortauet, og frydet oss over heldige vi var som var friske og raske, på tidenes beste sommerferie.

På senteret kikket vi i butikker, møtte på kjensfolk fra Norge, kjøpte slush for å kjøle oss ned i den steikende heten og Dennis tok enda flere karuseller. Han digger disse små karusellene som er plassert rundt på shoppingsentrene, og da er det klart han må få lov til å kjøre dem også!

♥︎ lille, store gutten min ♥︎

Legg igjen en kommentar