HARRY eller CLASSY?

annonse

God morgen! Her hjemme er vi i full gang med pakkingen. Bare fire dager igjen. I tillegg syr jeg som en galning hver eneste dag, og nå gjenstår kun underdelen av reisesuiten til Christopher og morfar + å feste knapper, ellers er jeg helt ferdig! Resultatet blir bare så ekstremt bra at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Dette blir så gøy!

Planene for dagen er å få gjort mest mulig her hjemme før Christopher drar på jobb, og så skal Dennis og jeg ut i hagen å jobbe og leke litt. Flinke mannen jobber stort sett fra kl.12 – rundt 00 om dagen, og jeg er så stolt av han. Jobber og står på! I går kom han ikke hjem før klokken ble nærmere 02 på natten! Tenker det skal bli godt med en ferie nå.

jumpsuiten min som ser ut som en kjole kan kjøpes HER (på SALG)

Nå i disse ferietider vil jeg også tipse dere om den fineste magevesken jeg noengang har sett! Å bruke mageveske kan muligens bli sett på som litt harry, men visste du at de er i full fart på vei inn igjen. De nye, moderne altså. Slik som denne. Det er jo helt genialt – i hvert fall på ferie.

Selv glemmer jeg dessverre alt som glemmes kan, og da er det perfekt å ha mobil, penger og kamera festet rundt midjen uten sjanse i havet for å glemme det! Helt fantastisk smart.

Denne magevesken jeg har rommer utrolig mye og festes med et medfølgende belte. Det gjør den bare enda mer classy, og kan brukes både i midjen på kjoler og rundt hoftene på shorts og bukser.

Du finner denne fine magevesken HER (superbillig)!

Hva synes du om magevesker? Er det harry eller classy?

Legg igjen en kommentar