Formoppdatering: juli 2018

Bow, chicka wow, wow. Kjenner dere til sangen? Skikkelig gammel, men jeg har den på hjernen heeele tiden om dagen. Kanskje fordi jeg føler meg så munter og glad..? Formen er virkelig på topp nå! Endelig har jeg falt ned et trappetrinn jeg har stått stille på nok så lenge. Nå kan jeg prise meg lykkelig for at jeg holdt motet oppe og hadde tålmodighet nok til å fortsette i samme bane.

1.juni 2018 – 1.juli 2018

Ser dere forskjellen fra en måned tilbake og nå? Det gjør i hvert fall jeg. Og vekten! Hele 3 kilo mindre enn for en måned siden. Juhu. 71 kilo står det på vekten nå. Og dermed er jeg faktisk tilbake til startvekten min i svangerskapet. Eller, jeg mangler en kilo. 70 veide jeg før jeg ble gravid. 97 etter fødsel, og 71 nå. HELT FANTASTISK!

1.juni 2018 – 1.juli 2018

I tillegg til å fortsette lavkarbokostholdet har jeg også beveget meg mye mer den siste måneden. Mye mulig det er det som gjorde at jeg plutselig fikk fart på sakene og klatret meg nedover på vekten igjen. Ellers begynner jeg faktisk å føle meg såpass komfortabel i egen kropp at jeg skal begynne med formbilder fra den siste vinkelen igjen. Bakfra. Den verste av de alle, spør du meg.

1.juni 2018 – 1.juli 2018

Noen av dere har reagert på at jeg ikke har vist formbilder bakfra etter fødsel, og det er rett og slett fordi jeg ikke har klart det. Rumpe og bakside lår må være en av mine største komplekser, men nå begynner jeg å bli liiitt mer fornøyd, så da skal jeg dele fremgangen videre med dere derfra også. Jeg har tross alt tatt bilder for meg selv fra denne vinkelen hver måned, men har unnlat å publisere dem.

Ser du forskjell?

6 kommentarer om “Formoppdatering: juli 2018”

  1. Ser veldig godt forskjell! Du ser så bra ut ? tips viss du vil stramme opp rumpe er å kjøre ulike varianter med hip thrust og glute bridge ☺️ syns du har all grunn til å føle deg fornøgd med det du har oppnådd

  2. Ser stor forskjell ? imponert, eg har sjølv forsøkt å teste ut lavkarbo. Går så som så. Nokon daga veldi flink, andre daga mindre flink ? men kor er bikinien fra ? (Regner med det er det det er) ?

Legg igjen en kommentar