Forandring i planene!

Nå har det allerede gått et par dager siden vi gikk langs strandpromenaden i Torrevieja alle sammen. Planen vår var egentlig å dra på badeland for de minste, men det ble litt forandringer og plutselig befant vi oss altså i Torrevieja tidlig om morgenen med hele dagen foran oss. Vi spaserte til endes, kikket i butikker og boder langs veien og koste oss gløgg i hjel.

Et is-stopp på veien ble det også! Der vi nøt et par kuler med skikkelig is – proppet av søte godsaker! Utrolig nok klarte jeg likevel å holde meg i ketose etter halvannen kule med sukkeris. Hurra for det!

Det er godt å se hvor bra Dennis endelig tilpasser seg varmen. Han er uten tvil blitt seg selv igjen etter en litt trøblete start på ferien, og løper rundt med de korte bena sine fra morgen til kveld. Til og med på strandpromenaden som var stappfull av mennesker syntes han det var skikkelig moro å gå selv.

Nå har han også lært seg å si både pippip til fugl og vovvov til hund, og utbryter ordene i full ekstase med det samme han får øye på dyrene. En skikkelig dyrevenn med andre ord. Det passer godt for han som snart begynner i bondegårdsbarnehage og vil være omgitt av dyr hver eneste dag.

Herregud, tiden går så fort! Tenk at han snart er barnehagegutt!

4 kommentarer om “Forandring i planene!”

 1. Hvordan vet du at du enda er i ketose? Bare veldig nygjerrig på hvordan det virker 🙂

 2. Hei kjære, vakre Linn Therese,

  Jeg har lest bloggen din i flere år – og jeg setter så utrolig pris på hvert innlegg du skriver. Smilet ditt er smittende og jeg elsker at du viser frem kroppen din, uavhengig om den er veltrent eller om den nettopp har født et helt barn. Du stråler selvtillit og positivitet! Jeg syns også det virker som at du har det godt med kjæresten din og Dennis – det unner jeg det virkelig.

  Du er en helt spesiell blogger, en jordnær en. Du svarer oss bloggleser alltid, og det med en blid tone. Du legger ut nye, interessante innlegg som enten gir meg inspirasjon til å begynne å trene, spise sunt eller bare leve livet til med et smil om munnen.

  Jeg kjenner deg ikke, men jeg syns du virker som en solstråle! Takk for å involvere oss i hverdagen din – jeg vet at det krever sitt å være offentlig.

  Kos deg i varmere strøk.

  Med vennlig hilsen
  Nina

 3. Nina: Herlighet for en fin kommentar, Nina! Nå ble jeg faktisk skikkelig rørt her <3 Tenk å få høre så gode ord av noen jeg ikke aner hvem er. Det eneste jeg vet om deg er navnet ditt og at du er et utrolig godt menneske som tar deg tid til å skrive så flotte ord <3 Tusen takk for at du gjorde ferien min enda bedre.

  Kos og klem, og god sommer, til deg!

Legg igjen en kommentar