Føler meg som en ubrukelig mamma

Herlighet, dette har vært en skikkelig lang dag. Den startet med altfor lite søvn som følge av en liten som mest sannsynlig holder på å få sine første jeksler. Absolutt ikke gøy å være mamma og pappa da. Å se den lille skatten ha så vondt uten å kunne gjøre noe med det. Utenom å gi paracet selvsagt, men den virker kun midlertidig. Det får meg til å føle meg som en helt ubrukelig mamma – for hva skal man gjøre?

Dermed ble det en lang dag, men på toppen av det hele jobber Christopher en av de lengste vaktene sine akkurat i dag. Fra kl. 12 om formiddagen til langt på kveld/natt. Han kjenner nok det nå etter ei natt med minimalt med søvn.

Uansett! Etter å ha opplyst dere litt om dagens hendelser (eller mangelen på dem) kan jeg også fortelle at jeg har ryddet og vasket hele huset i ettermiddag. I tillegg til det har jeg tatt en hel haug med bilder fra både stuen, spisestuen og gangen – sistnevnte som vi holder på å pusse opp for øyeblikket.

Så i løpet av den neste tiden får dere se hvilke forandringer vi nå har gjort i stuen, og ikke minst hvordan gangen begynner å ta form! Akkurat gangen viser jeg dere allerede i morgen, så husk å klikke innom.

3 kommentarer om “Føler meg som en ubrukelig mamma”

  1. Ååå, det er så kjedelig når de får jeksler! De får så vondt og blir så syke! Den yngste nevøen min ble skikkelig dårlig når han fikk sine første. Virkelig ikke morro! Det er jo dessverre ikke mye annet enn å vente på at det går over :/

  2. Hei villa bare ambefall gomegnikk å smør på 3 ganng for dagen! Det e et besøvelse midel som man bruke på småbarn når de får tenner (funker fint for voksne å som får visdomstenner!)

  3. Serine vullum: Ja, ikke sant! Det er virkelig helt forferdelig 🙁 Åh, tusen takk for tips! Det har vi faktisk her hjemme også, og brukte det da han fikk sin første tann. Glemte den litt bort da jeg ikke syntes det hjalp noe særlig den gang. Men kan jo hende det hjelper nå med jekslene, så den skal jeg absolutt finne frem igjen. ❤

Legg igjen en kommentar