Et annerledes festantrekk!

Husker dere sommerfesten vi hadde for noen uker siden? Jeg lovet dere flere bilder av festantrekket mitt for kvelden, som faktisk bare bestod av bukse og bh! Har ikke rukket å dele dem med dere før nå, men håper det går fint likevel. Buksen var som sagt veldig high waist noe som veide opp for lite klær på overkroppen. Kanskje litt dristig, men veldig gøy å prøve noe litt annerledes også.

Jeg nevnte for dere at bhen var fra mymuse sist gang, og nå tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt mer om den. Synes utformingen på bhen er utrolig vakker og feminin, spesielt med blondene under brystene. Den finnes også i stor cup størrelse – juhu! Litt dyr, men virkelig verdt det.

bh HER ⎮ bukse HER ⎮ belte HER

Den holder alt på plass til tross for at det ikke er noen form for innlegg i den. Spilene + det at stroppene samler seg på ryggen gjør likevel at man får god støtte. Ellers er detaljene på ryggen grunn nok til å kjøpe den i seg selv, haha.

Fortell meg gjerne hva du synes!

Legg igjen en kommentar