ENDELIG kan jeg røpe det!

Nå skal jeg røpe noe jeg har holdt hemmelig for dere i noen uker allerede. Et prosjekt jeg gleder meg til å se resultatet av.

Som dere allerede vet reiser vi til Spania om ei drøy uke. Vi er en liten gjeng på 7 personer, inkludert lille Dennis, og jeg holder på med et stort syprosjekt til denne dagen. Jeg syr reiseantrekkene til alle sammen! Vi skal altså ha matchende suiter på oss når vi reiser, i hver vår farge!

Dette kommer til å bli så morsomt! Det er ikke alle som er like begeistret, men fy så gøy det var når vi etter en del overbevisning fikk dem med oss likevel. Tenk når vi går rundt på flyplassen eller ombord i flyet, den ene etter den andre i helt like klær, men striper i forskjellige farger.

Jeg ler meg ihjel bare av tanken!

I går kveld (etter at jeg tok disse bildene) ble jeg helt ferdig med 3 av reiseantrekkene. De skal bli som den gule helt til høyre på bildet, og disse dere ser her er jentemodellene. Min, mammas, mormor og lillesøster sin. Ellers skal mannfolka få ganske lik, men med noen få justeringer som blant annet lavere liv, knappåpning helt ned og singlet i motsetning til oss.

Dennis får selvsagt også en slik suit! Hans blir blå, pappaen skal ha marineblå og min kjære morfar skal få lime-farget!

Hurra, dette blir gøy! Gleder meg til vi tar fellesbilde med alle sammen i matchende klær før vi reiser avgårde!

7 kommentarer om “ENDELIG kan jeg røpe det!”

  1. Haha, så morsomt! Kan du vlogge når dere går med disse draktene på flyplassen?

  2. Jeg smeeelter?
    For en flott familie du har, elsker å følge deg på snap og blogg!!
    Dennis er jo bare helt herlig❤️
    Elsker ideen med like klær, du er superflink og kreativ!
    Gleder meg masse til vlogg

Legg igjen en kommentar