Dette spiser jeg i løpet av en dag #13

Vi er fremdeles i Spania! Dette er gårsdagens måltider, der alle ble tilberedt hjemme i leiligheten. Vi storkoser oss masse og lavkarbolivet går som en lek. Jeg har spist en vanlig is her og der og planlagt én utskeielse med kinamat buffe en av kveldene før vi reiser hjem. Likevel har jeg foreløbig ikke falt ut av ketosen en eneste gang – noe jeg sier meg strålende fornøyd med.

gårsdagens matdag

Frokost

Glemte å ta bilde av dette, men har spist det samme så og si hver dag. Ei brødskive med proteinbrødet til Rema 1000, to sneier ost, to skiver kalkunpålegg og ei med spekeskinke. Litt agurk og bacon til!

Lunsj

Et knekkebrød (Mesterbakerens speltknekkebrød, 1 karbo per 100 gram), to forskjellige smøreoster, bær og en dash kremfløte til lunsj.

Middag

Til middag ble det grilling. Ei ostepølse med sukkerfri ketchup og majones, to grillribber, en god dash brokkolisalat (brokkoli, stekt bacon, pinjekjerner, eplecidereddik, majones og creme fraiche blandet) og grønnsaksspyd. Utrolig godt og veldig enkelt!

Kveldskos

Et par ruter med sukkerfri sjokolade (med lite karbo).


Hvordan ser en vanlig matdag ut for deg?

En kommentar om “Dette spiser jeg i løpet av en dag #13”

  1. jeg ser at du spiser brød og knekkebrød. hvor ofte er det ok og spise det. jeg har spist samme brødet nå til frokost og av og til til lunsj 3 dager på rad, det er vell alt for mye karbohydrater da..
    i en hektisk hverdag så er det lett og bare spise en skive eller to men, har du noen alternativer jeg vet en kan lage seg egg og bacon og alt sånn jeg har prøvd mye det siste men jeg blir bare kvalm av det.
    så jeg lurer på hvor mye protein brød / briks er ok og spise ?

Legg igjen en kommentar