Dette spiser jeg i løpet av en dag #12

Det er ikke til å legge skjul på at et lavkarbokosthold er hakket mer utfordrende når man er på ferie i varmere strøk. Både på grunn av lengselen etter is, men også fordi det kan være vanskeligere å lese av innholdsfortegnelsen og generelt å finne lavkarboalternativer i butikkene. For ikke å snakke om når man spiser ute.

Målet mitt for turen var å spise lavkarbo, men ikke superstrengt, så om jeg vil ta meg en is en dag i ny og ne så gjør jeg det med god samvittighet. Men ellers prøver jeg å holde det så rent som mulig. Det at vi har egen leilighet med kjøkken gjør dette enklere enn om vi hadde hatt hotellrom, og de få gangene vi spiser ute spør jeg om å bytte pommes frites mot ekstra salat. Det går som oftest fint!

dagen i dag har sett slik ut

Frokost

Til frokost spiste jeg ei brødskive med lavkarbobrødet til Rema 1000 som vi hadde med oss hjemmefra. Toppet med smør, to sneier kalkunpålegg, to sneier ost og ei sneie spekeskinke. Litt bacon og agurk til.

Lunsj

Til lunsj hadde jeg akkurat det samme, men jeg hadde også et ekstra brisk knekkebrød (fra rema 1000, også medbrakt hjemmefra) toppet med ei sneie ost og ei sneie kalkunpålegg. Pluss et par spiseskjeer bacon.

Middag

Til middag på slutten av dagen lagde vi taco! Jeg spiste min som en salat med kål, kjøttdeig, agurk, baconcrisp, kesam, salsa og guacamole! Fantastisk godt.

I tillegg hadde jeg også 2 skiver vannmelon midt i dagen.

Hvordan ser en typisk dag ut for deg?

Legg igjen en kommentar