Dette spiser jeg i løpet av en dag #11

I dag har jeg hatt en skikkelig god matdag, så det gleder jeg meg til å dele med dere. To veldig enkle retter som kanskje ser litt kjedelige ut, men som smaker helt amazing!

Let's start

Frokost

Jeg startet dagen med en deilig ostepizza lagd på stekepanne – det har blitt en av mine store favoritter den siste tiden, og jeg lager meg dette minst 4 ganger i uken. Det er superenkelt – du høvler opp 9 ostesneier og finner frem 2 ss med baconterninger. Stek baconet i stekepannen, og når det begynner å få litt farge legger du osten oppi steikefettet fra baconet. Tre lag med 3 ostesneier over hverandre. Bruk så stekespaden til å vippe baconterningene på toppen og la det steke på middels til sterk varme til osten har blitt passe sprø.

Da er det bare til å servere! Jeg lagde meg litt dressing av creme fraiche blandet med piffi og hadde dette på pizzaen sammen med litt ruccola. Men du er ikke nødt til å ha noe på heller. 90 % av gangene spiser jeg den som den er, og det er akkurat like godt!

Til dette blandet jeg meg en halv porsjon fett-iskaffe. Jeg brukte DENNE oppskriften, men halverte den som sagt, og droppet sprayfløte på toppen.

Middag

Frokostmåltidet inneholdt både ost, bacon og fløte som alle har mye fett i seg. Det ble derfor skikkelig kraftfor og jeg hadde ikke behov for å starte på middag før 10 timer senere. Da stekte jeg meg en burger av karbonadedeig blandet med egg og krydder, og brukte salatblader som brød. Jeg hadde også agurk, sukkerfri ketchup og DENNE fantastiske burgerdressingen til.


Fortell meg gjerne hvordan en typisk dag for deg ser ut!

4 kommentarer om “Dette spiser jeg i løpet av en dag #11”

  1. Jofrid: Ja, blir god og mett! Metthets- og sultfølelsen på lavkarbo e heilt annerledes enn ellers. Sistnevnte spesielt. Føle egentlig aldri eg e skikkelig, skikkelig sulten – og det e deilig!

  2. Nå i disse kroppspress dager så blogger du virkelig om at du spiser KUN to måltider om dagen? I hvilken verden tror du dette er sunt? Du burde virkelig sjekke ut Svein Erik Gjøsund og Stian Haug (sistnevnte kan vise deg ORDENTLIG lavkarbo), på Facebook/YouTube.

    Helt sjukt.

  3. Er det lurt å legge ut dette me tanke på hvor lite du faktisk spiser? Er jenter ned i 10 års alderen som leser blogger å dette er langt i fra anbefalt kalori å næringsstoffer pr.dag. spiser du ikke frukt elle grønnsaker som mellom måltider heller?

Legg igjen en kommentar