Dette spiser jeg i løpet av en dag #10

Det er tirsdag og klart for den ukentlige «what I eat in a day» spalten. Det har vært full rulle hele dagen, så har dessverre ikke rukket å titte innom her før nå. Med det sagt er det bare til å sette i gang!

Dette har jeg spist i dag

Lunsj

Dagens første måltid ble inntatt klokken fjorten. Før det hadde vi holdt på med oppussing inne og jobbing ute i hagen, så tiden løp virkelig helt fra meg, og jeg kjente ikke etter om jeg var sulten før kl. 14 altså. Da bestemte jeg meg for å lage ei blomkålsuppe jeg har hatt i tankene lenge. Den lagde jeg enkelt av to små blomkålhoder, 3 dl fløte, 4 dl vann, 1 buljongterning og krydder. Jeg spiste halvparten – full oppskrift får dere på torsdag.

Middag

Til middag valgte jeg det samme som i går, skikkelig god junkfood laget fra bunn av hjemme på kjøkkenet. Kan det bli bedre!? En og en halv oste- og baconpølse (siste rest fra 3-pakningen jeg åpnet i går, baconterninger og sellerirot skjært i strimler og stekt i smør på stekepannen! Retten ble perfekt med litt majones og sukkerfri ketchup til.


Hvordan ser en typisk dag ut for deg?

Legg igjen en kommentar