Dette pakker vi med til Spania

Da jeg spurte dere om dere ville se pakkelistene mine til Spania var det flere som ønsket det, så nå har jeg skrevet ned alle listene over hva som skal med i kofferten om bare en uke. Vi er så heldig å ha en egen koffert til Dennis, så da blir det enda enklere å holde oversikt! Jeg tror jeg har husket alt her, men om dere ser noen viktige mangler må dere bare gi beskjed.

Ellers kan jeg også nevne at vi skal bo i en to etasjes leilighet med flere bad og blant annet vaskemaskin, noe som er grunnen til at vi ikke har mer klær med oss. Regner også med at vi kjøper litt der nede. Det er liksom noe med Primark som gjør at jeg kommer ut med en pose og to uansett!


– Mine pakkelister –

På ferie i Spania i 3.5 uke. Alt til meg og ettåringen. 


Er du noe du ville hatt med som ikke står her? Eller noe som står her du ikke ville hatt med?

6 kommentarer om “Dette pakker vi med til Spania”

  1. Jeg ville tatt med elektrolytter til Dennis i form av resorb eller gem pulver i tillfelle sykdom, diare, oppkast eller dehydrering ? kortison salve er også en slager ? ved solbrenthet, stikk, allergiske reaksjoner, brannsår osv ? begge reseptfritt på apotek ?

  2. Føle dere pakker sykt mye da. Men me er vane me at alt ligge der nede 🙂 men får dere trunkien med dere?

  3. Jofrid: Haha, ja, det er rart hvor fort man glemmer hvor mye som egentlig må pakkes. Dette er likevel lite i forhold til hva vi hadde med oss sist gang ? Da hadde vi vel nærmest overvekt på vei ned! Men da visste vi heller ikke at vi hadde mulighet til å vaske klær der nede.
    Ja, vi får ha den med oss til gaten, men må levere den fra oss når vi skal ombord i flyet ?

Legg igjen en kommentar