Det skjer store ting her hjemme!

For en nydelig dag vi har hatt her hjemme i dag. Været har vært helt fantastisk, stemningen den samme, og vi har fått gjort skikkelig mye. Blant annet har vi vært mye ute og kost oss sammen med Dennis! Kvalitetstid med familien er det beste i hele verden.

Jeg har også forhåndsskrevet et par innlegg til vi reiser til Spania om UNDER TO UKER! Bloggingen der blir veldig annerledes fra hva dere (og jeg) er vandt til, så det blir spennende å se hvordan det går. Forteller dere riktignok mer om det når det nærmer seg.

Vi har også kommet godt i gang med oppussingen innendørs igjen etter en liten pause på et par måneder. Nå har vi fjernet tre av de gamle dørene og karmene, og satt inn nye i to av åpningene. Alle er i gangen, så det er virkelig totalforandret allerede. Tenker jeg skal vise dere litt mer av prosessen der når vi har kommet litt lenger. Blant annet skal vi legge gulv på ene veggen, male resten av dem, finne en måte å fikse take på, mer oppbevaring, digert speil på veggen og en hyggeligere atmosfære.

Gleder meg til å vise dere!

Som dere skjønner skjer det altså store ting her hjemme. Syrommet står også straks for tur. Det er på tide å få det ferdig nå. Dette var som dere kanskje allerede vet bare en del av stuen tidligere, men ved å sette opp to nye vegger fikk vi plutselig et nytt rom! Syrom foreløbig, barnerom i fremtiden.

♥︎

3 kommentarer om “Det skjer store ting her hjemme!”

  1. Hvor mange ganger i uken trener du? 🙂
    Jeg har veldig lyst å bli fit jeg også! få sixpack og se trent ut, men tror du det i det heletatt er mulig når jeg «bare» trener 3-4 ganger i uken? 🙁
    btw elsker treningsinnleggene dine ! de er så inspirerende, og var faktisk du som fikk meg til å tørre å trene 😀

  2. Hvis dere sliter sånn økonomisk, hvorfor bruker dere penger på oppussing? Er ikke det litt feil å prioritere ? 🙂

  3. Anonym: Vi har hatt planen klar lenge, så materialene, malingen, dørene og karmene har ligget i kjelleren klar til bruk i flere måneder. Denne oppussingen koster oss derfor ikke noe mer enn tid akkurat nå ♥︎

Legg igjen en kommentar